Mid Season Sale - 30%. Shoppa nu

Mid Season Sale - 30%. Shoppa nu

Tävla här!

Nu har du chansen att vinna ett par Club C Vintage från Reebok. Dessa klassiska sneakers som är det perfekta paret att både klä upp och ner. Tävla enkelt genom att ge en kort motivering till varför just du ska vinna. Tävlingen pågår t.o.m. 24 mars 2024 och vinnaren kontaktas via e-post. Lycka till!

Tävlingsvillkor

Tävlingen pågår till och med 24 mars 2024 och deltagandet är avgiftsfritt och utan krav på köp. Vem som helst kan delta i tävlingen. Du kan endast tävla och vinna ett par Club C Vintage från Reebok. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren kontaktas via e-post och utses av en jury. Juryns beslut kan ej överklagas. Priset skickas kostnadsfritt till vinnaren med spårbart paket.

Namn på tävlingens vinnare kan komma att publiceras i Best of Brands sociala kanaler. Vinnaren samtycker genom sitt deltagande i tävlingen till att låta Best of Brands använda dennes namn i allt publiceringsmaterial och för marknadsföringsändamål av relevans för tävlingen.

Genom att godkänna våra Tävlingsvillkor ger du oss din tillåtelse att dina personuppgifter kommer att behandlas i syfte att administrera tävlingen, och att Best of Brands skickar marknadsföring via E-post och SMS i framtiden. Du kan när som helst avregistrera dig från denna marknadsföring. Läs mer detaljerat i våra tävlingsvillkor här.

1-3 dagars leverans Fri frakt över 1000 kr*