Vanliga frågor


Hur lång är leveranstiden?

Vår leveranstid beräknas ligga mellan 1-3 arbetsdagar. Om det skulle vara något som blir försenat eller som vi haft ett felaktigt lagersaldo på kontaktar vi er via e-post. Under perioder med högt ordertryck t.ex. vid rea-start och Black Week beräknas leveranstiden till 3-7 arbetsdagar.

Vad kostar frakten?

Best of Brands erbjuder fri frakt när du handlar för över 1000 kr. Vid återköp/retur tillkommer fraktkostnad à 49 kr när du använder den medskickade fraktsedeln. Byten är alltid fraktfria. Vi rekommenderar att man alltid använder vår fraktsedel vid byten och retur. Vid köp som företagskund kostar frakten 99 kr.

Kan jag avbeställa/ändra en order?

Vill ni avbeställa eller ändra er order så ska ni kontakta kundservice via e-post: [email protected] eller telefon 010-762 29 97 så hjälper vi er.

Jag har inte fått någon orderbekräftelse!

Var alltid noga med att kontrollera så att er e-postadress stämmer, detta är den vanligaste orsaken till utebliven orderbekräftelse. Dubbelkolla din skräppost för att se om råkat hamna där.

Hur kan jag returnera eller byta en vara?

När du handlar på bestofbrands.com har du alltid 14 dagars ångerrätt (från och med den dagen då varan mottages av dig som kund). Vi bifogar alltid en returblankett samt en returfraktsedel i våra paket. Vid retur eller byte så fyller ni i returblanketten som ni sedan skickar med i ert paket. Därefter klistrar ni på returfraktsedeln och lämnar in paketet till närmsta ombud. Vi kan tyvärr inte ta emot returer eller byten som avser köp som gjorts online i vår butik i Sickla i dagsläget.

Vad händer om jag inte hämtat mitt paket?

För alla paket som inte hämtas ut debiteras en avgift på 300 kr. Avgiften motsvarar kostnaderna för returfrakt och hantering.

Om ni ångrat er när paketet har skickats från oss måste ni hämta ut paketet från ombudet och returnera det.

Var är min beställning?

Om ni inte mottagit er beställning inom 5 arbetsdagar så ber vi er kontakta vår kundservice så att vi kan undersöka vad detta beror på.

Kan jag spåra min leverans?

Ja, sändningsnumret finns i leveransbekräftelsen som skickats till er e-postadress.

Får ni påfyllningar på en slutsåld vara?

Söker ni en specifik vara så är ni alltid välkommen att höra av er till vår kundservice så kollar vi gärna upp detta åt er.

Kan någon annan hämta mitt paket?

Ja, men då måste budet kunna visa upp er legitimation och sin egen.

Alla varor jag hade beställt låg inte med i paketet!

Då vårt sortiment är fördelat över flera lager runt om i Sverige kan din beställning komma i två eller fler leveranser. Dessa kommer inte alltid fram samtidigt till utlämningsstället, men du får en avisering för varje paket som kommit fram! Ibland kan även lagersaldofel uppstå och då meddelar vi dig via e-post.

Skickar ni till andra länder än Sverige?

Nej, i dagsläget skickar vi endast paket inom Sverige.

Varför hittar jag inte ett varumärke ni erbjuder i butiken i er online shop?

Vi har förnärvarande skillnader i vårt sortiment online och i butik. Inom kort kommer vi att erbjuda samma sortiment i butik och online

 

Kontakta Best of Brands


Telefon / E-post:

010-762 29 97 (Helgfria vardagar: 09:00 - 16:00)


Kontakta oss via E-post formuläret
E-post besvaras inom 2 arbetsdagar.

Adress:

Morabergsvägen 10
152 42 Södertälje

Ekonomi:

c/o Komplett Redovisning AB
Box 348
611 27 Nyköping

Org. nr:

Bestofbrands.com/Aroporth AB
556680-94391-3 dagars leverans Fri frakt över 1000 kr*