Frakt, Returer och Byten


Frakt

Best of Brands erbjuder fri frakt när du handlar produkter till ordinarie pris för över 1000 kr. Vid återköp/retur tillkommer fraktkostnad à 49 kr när du använder den medskickade fraktsedeln. Byten är alltid fraktfria, oavsett om du handlat ordinarie eller rabatterade varor. Vi rekommenderar att man alltid använder vår fraktsedel vid byten och retur. Vid köp som företagskund kostar frakten 99 kr.

Gällande paket med ett högre värde än 1000 krävs att kunden identifierar sig med mobilt bankid för att bekräfta leveransen hem och till Box.

SNABBT BYTE

Om du vill byta snabbt och smidigt lägger du enklast en ny beställning på det önskade bytet. Du behöver inte ligga ute med mellanskillnaden om du betalar med Klarna faktura eller delbetalning. Gör så här:

- Lägg en beställning på det du önskar byta till och välj det betalsätt som passar dig.
- Skicka tillbaka den varan du vill byta ut och kryssa i "Snabbt byte" på returblanketten.
- När din retur inkommit och behandlats av oss justerar vi din faktura/betalning hos Klarna. Ingen extra avgift för returfrakt tillkommer! En bekräftelse skickas även till din e-post.

VANLIGT BYTE

Skicka in den vara du vill byta och fyll i vad du önskar byta till på returblanketten. Observera att den nya varan måste kosta lika mycket eller mindre än den du returnerat. Vill du byta till en dyrare vara går det bra genom att göra ett snabbyte (se ovan).

RETUR/ÖPPET KÖP

När du handlar på bestofbrands.com har du alltid 14 dagars ångerrätt (från och med den dagen då varan mottages av dig som kund). Vi bifogar en returblankett samt en returfraktsedel i våra paket när ni väljer leveranssätt Postnord eller Bring. Om du endast ska returnera behöver du inte fylla i någonting på returblanketten utan endast lägga med den i paketet. Vid retur tillkommer en avgift på 49 kr som läggs på fakturan/debiteras din betalning.

OUTLÖSTA PAKET

För paket som inte löses/hämtas ut hos ombud förbehåller vi oss rätten att i efterskott debitera dig som kund 300 kr för fraktkostnad, returfrakt och hanteringskostnader. Var därför noga med att hämta ut ditt paket i tid. Paketet finns att hämta hos ombudet i 7 dagar innan det skickas tillbaka till oss.

1-3 dagars leverans Fri frakt över 1000 kr*